Fix Ikke koble fra Ipod

Ikke koble fra ble implementert på Apple iPods for å forhindre tap av data ved å advare brukeren om ikke å koble fra iPod-en mens den fortsatt er i bruk på datamaskinen. Denne meldingen bør tas alvorlig mesteparten av tiden, da den kan få katastrofale konsekvenser. . Hvis du for eksempel overfører filer til iPod og kobler iPod fra PC-en under operasjonen, kan du oppleve datatap eller filkorrupsjon i ettertid.

Noen ganger vises imidlertid meldingen Ikke koble fra selv om alle overføringer er fullført og iTunes har blitt lukket. Men ikke bekymre deg, du kan prøve flere ting for å få meldingen til å forsvinne.



Hvis iTunes fremdeles kjører på datamaskinsystemet, lukker du det og ser om meldingen forsvinner. Hvis det ikke er tilfelle, start det på nytt og klikk på Eject Disk-ikonet nederst til høyre på skjermen.

Å fjerne iPod i iTunes kobler i utgangspunktet bindingen mellom iTunes-programvaren og iPod-en, slik at du skal kunne koble enheten fra datamaskinen din etterpå uten problemer.

Hvis det ikke er tilfelle, må du gjøre følgende. IPod-en er koblet til operativsystemet ditt og skal vises i listen over tilkoblede enheter.

Høyreklikk på iPod og velg Løs ut fra hurtigmenyen. Dette bør fjerne iPod-en fra listen over enheter og dermed bryte forbindelsen til operativsystemet. Hvis meldingen fremdeles vises, kan du prøve å søke etter programmer i oppgavebehandleren som er relatert til iPod-enheten din, og drepe prosessen.

Hvis meldingen Ikke koble fra fortsatt vises på iPod, kan du prøve å koble den fra når som helst. Bare sørg for at ingenting kjører i bakgrunnen som fremdeles kommuniserer med iPod-en. Det burde ikke være noe problem da.